Detailed Notes on honda malaysia car insurance



sebelum raya tambah lagi proton exora…..pusa hati je…tak menyesal pun pakai proton walaupun mampu angkat kete 150k (bukan nak bangga diri la)…laki bini keje….

The Koreans see this at the same time. Their prices will not be minimal anymore, but These are putting in the best specs they have got.

Perkara yang paling penting sebagai pengeluar kereta,kita harus mendengar pendapat semua pihak dan komen atau masalah yang dihadapi pelanggan tu walau dalam bentuk apa sekalipun ia adalah satu perkara yang baik untuk masa depan satu-satu produk…cewah,nak berleter pulak aku.Macam apa yang dipraktikkan oleh Honda,tanya pelanggan dia setelah kita beli untuk Examine samada kita puas hati atau ada masalah.

apsal mcm moody je bro…relaxla..besala trouble ckit2..ko lenjan 160kph tu sblm 1st servis ke selepasnya..city 2009 br nk fit dengan pemanduan ko..ape-ape pun banyak sabau…kalau pendapat ko, berpatutan tak kalau ambik new city ni setelah berbulan ko merasainya?

Pening nak bli warna apa la…boleh bagi komen tak tentang warna ni dan apa kelebihan dan kelemahannya…

it doesnt even have An electrical driven driver seat adjustment…not to mention Energetic headlights and lane enjoy functions

Adakah kita harus memuji perkara yang kita sendiri rasa tak elok sekadar untuk menjaga hati orang lain agar dengan itu industri kreta kita boleh terus maju tanpa komplen.Tidak begitu brader.

dia jawab pun macam tak self-assured. advice padahal xkan la aku tak tau nak membezakan antara bunyi sistem digital dengan benda mekanikal yang bergesel. aku harap honda malaysia tinggatkan kualiti servis, slalunye yang menjadi masalah adalah kereta honda yang dipassang siap di malaysia…kenapa harus jadi camni. aku akan ajukan surat pada head quaters honda pasal masalah tersebut, xkan la nak tggu waranty habis dulu baru diorang nak salahkan aku balik…

Rate wise it would seem Honda Malaysia has acquired it right. Extra resources The more capacious interior are going to be welcomed by All those accustomed to much less accommodating cabins of Accord’s competitors.

.bayangla harga tanpa cukai kat langkawi honda town ataupun toyota vios sama ja dgn proton persona.so sapa la yg nak pakai proton kalau kerajaan tak rembat cukup2 cukai kereta import..

Bila dah agak brduit skit barulah masing-masing bertukar kepada kereta luar atau kereta import.Sbnarnya,yang menjadi isu adalah kereta import dan kereta buatan Malaysia aje.

While using the continuing gas crisis and tighter emissions restrictions encompassing the automotive current market, Honda engineers modified their center on the Accord as being a Mustang competitor, and developed upon the Civic's effective formulation of overall economy, gasoline effectiveness plus a entrance-wheel generate layout in a larger over at this website offer.

June two, 2009 at eight:32 pm arini lepas basuh kete, polish n wax…baru aku perasan yang lampu foglight aku belah kiri retak dan pecah,tapi nasib baikla kaca dia masih melekat seperti asal.aku pun xpasti sama’ada terkena batu ataupun diketuk oleh any individual..tapi kesan retakan yg aku nampak pada lampu tu,just retak pada bahagian tepi2 je, bahagian tengah2nya continue to xretak…mustahil plak kalau ade orang ketuk ataupun terkena pantulan batu…yang pastinye aku akan tanya harga kat kedai biasa,kalau beli yg oli.

The Civic utilized Honda's CVCC technological know-how, later Utilized in the Accord, to help you Honda fulfill emission standards in the nineteen seventies and early 1980s with no added price of a catalytic converter.[7]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *